Beschermend masker voor verf en lak 3M Protect - Pak van 10

Halfgelaatsmasker tegen organische dampen, niet-vervangbare filters, verkocht in verpakkingen van 10

SKU
OEP3M4251
Ref. :
K4251+
Prijs 229,90 278,18 € 299,00 361,79
-23 % op adviesprijs € 299,00 bespaar € 69,10
LeverkostenVanaf €4,99

Sterke punten van de Beschermend masker voor verf en lak 3M Protect - Pak van 10

  • Herbruikbaar masker
  • A1P2 Oplosmiddelverffilters
  • Bescherming tegen verf en lak
  • Dragen: hoofdband en nekband
  • Uitademventiel: vermijdt hitte en vochtigheid
  • Ademen zonder beperking
  • Optimale gezichtsvelden
masque pour application peinture et vernis

Eigenschappen van de Beschermend masker voor verf en lak 3M Protect - Pak van 10

Inhoud

  • half masker 3M 4251
  • Geïntegreerd filter: FFA1P2RD

Video

Omschrijving van de Beschermend masker voor verf en lak 3M Protect - Pak van 10

Anti-gas halfgelaatsmasker met geïntegreerde filters: geen onderhoud

Voor renovatiewerkzaamheden met verf en lak of industrieel schilderwerk beschermt dit halfgelaatsmasker u tegen de uitstoot van gassen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Je hele team wordt geleverd in pakketten van 10 en is goed uitgerust.

Dit masker is herbruikbaar totdat de filters verstopt of beschadigd zijn. Deze beschermen tegen organische dampen, het vrijkomen van deeltjes en verdamping van de meeste verven op oplosmiddelbasis .

Zelfs als de verf met een kwast of gereedschap wordt aangebracht, komen er componenten vrij die gevaarlijk zijn voor de longen. Vernissen zijn ook aanzienlijk schadelijk voor de gezondheid, vooral als ze met een pistool of spuitbus worden besproeid. Met het 3M verf- en lakbeschermingsmasker heeft u bovendien geen last van agressieve geuren die de zwaarte van het werk vergroten.

De klep in de centrale positie van het masker maakt externe uitademing mogelijk, waardoor de ophoping van warmte in het gezicht wordt vermeden en de vorming van onaangename vochtigheid bij langdurig gebruik aanzienlijk wordt verminderd .

Ook al is dit masker basic en gemaakt voor niet-intensief gebruik, het past perfect op 2 punten van het hoofd: nekband en hoofdband. De vorm van het halfmasker is geschikt voor het gebruik van oogbeschermingsmaskers, sterk aanbevolen bij het spuiten van sterk oplosmiddelhoudende lakken en verven.

Deze adembescherming wordt geleverd in een waterdichte en hersluitbare zak voor transport en opslag, die hem beschermt tegen externe elementen.

masque 3M vernis et peinture

Pasvormgids: essentieel voor correct gebruik van het masker

Om uzelf te beschermen tegen gasdampen die vrijkomen bij het spuiten van verf en lak, is het belangrijk dat u uw masker zo positioneert dat deze perfect afsluit.

ajustement masque protection
Als u bescherming nodig heeft voor langdurig gebruik, aarzel dan niet om te kiezen voor onze complete beschermingskit met vervangbare filters .