Motorola Portofoon

Motorola Portofoon

Motorola Portofoon

Het merk Motorola is wereldleider op het gebied van radiocommunicatie voor recreatief en professioneel gebruik. Om het gebruik van portofoons te bevorderen, heeft dit Amerikaanse bedrijf een uitgebreid assortiment UHF en VHF PMR446 radiozenders-ontvangers op de markt gebracht. Een van de bekendste hiervan is de portofoon Motorola XT420. Deze stevige vergunningsvrije portofoon biedt een onberispelijke zendkwaliteit. Op het gebied van professionele portofoons is de portofoon Motorola DP1400 het bekendst: zijn weerstand en zijn vermogen van 5 Watt maken er de ideale portofoon voor in de bouw en beveiliging van.

Tonen als Foto-tabel Lijst

87 producten

  1. motorola sl1600

    Motorola SL1600 - radio VHF

    Handradio Motorola MOTOTRBO SL1600, frequentie VHF
    • Compleet pakket: radio + batterij + oplader + riemclip
    • Werkt in analoge of digitale modus.
    • Programmering van uw frequenties op aanvraag
    • LED-display geïntegreerd in de romp: leesbaarheid en stevigheid
    • Bandjes VHF
    • Uitgangsvermogen: 1W/2W (digitaal), 1W/3W (analoog)
    Prijs 409,90 495,98 € 545,00 659,45
    Vergelijk het product
  2. Motorola  DP3661E VHF

    Motorola DP3661E VHF

    Draagbare digitale/analoge radio 1000 kanalen, IP68, GPS en locatie binnenshuis, versnellingsmeter, Bluetooth, Functie BIW te activeren en Wifi geïntegreerd.
    • Gemengde analoge/digitale zendontvanger DMR
    • VHF: 136-174 MHz (0,5 tot 5W)
    • Functie BIW geïntegreerd, te activeren door programmering
    • Ingebouwde GPS-ontvanger
    • WIFI / Bluetooth-verbinding voor accessoire
    • IP68 onderwater waterdicht, MIL-810G weerstand
    Prijs 689,90 834,78 € 826,00 999,46
    Vergelijk het product
  3. Motorola SL2600 Gamme mototrbo

    Motorola SL2600 - VHF

    Motorola SL2600 lichtgewicht digitale bidirectionele radio, VHF frequentie
    • VHF (136-174MHz)
    • 256 kanalen
    • Grote gestructureerde push-to-talk-knop voor gebruiksgemak
    • 2-regelig OLED-display
    • 5 toon kenmerken
    • VOX-functie
    Prijs 479,90 580,68 € 587,00 710,27
    Op bestelling
    Vergelijk het product
Pagina
per pagina

De juiste Motorola portofoon kopen? 

Wanneer u voor een Motorola portofoon kiest, kiest u voor een sterk, bekend merk met meer dan 50 jaar ervaring als wereldwijde specialist in radiocommunicatie. De uitgebreide keuze van het assortiment Motorola portofoons en de vele online informatiebronnen over portofoons kunnen uw keuze ingewikkeld maken. Hier een aantal tips om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt :

 Motorola portofoon MET OF zonder VERGUNNING?

In Nederland functioneren portofoons op twee manieren: ze kunnen functioneren op de 446 Mhz (PMR446) frequentie en zijn dan ‘vergunningsvrij’ of voor het grote publiek. Het gebruik van deze Motorola portofoon zonder vergunning is toegestaan voor particulieren en professionals, zonder voorafgaande declaratie of abonnementskosten. Maar in sommige gevallen (behoefte aan communicatie over privékanalen, breedvak van meer dan 3 km of radiorelais) zal het aanschaffen van een professionele Motorola portofoon noodzakelijk zijn. Het is dus belangrijk om eerst vast te stellen welk soort portofoon precies geschikt is voor de situatie waarin u deze wilt gebruiken. Wanneer u voor een portofoon met vergunning gaat, kunnen de kosten iets hoger uitvallen maar u krijgt er ook veel voor terug. Een Motorola portofoon met vergunning geeft u bijvoorbeeld de beschikking over toegewezen frequenties, hierdoor kunt u veilig privé gesprekken voeren zonder hierbij gestoord te worden. Een Motorola portofoon kopen doet u eenvoudig online op onze website.

DE RADIOCOMMUNICATIE-ACCESSOIRES VAN MOTOROLA

Met behulp van een portofoon kunt u eenvoudig communiceren met één of meerdere apparaten die zijn ingesteld op dezelfde frequenties. Om het gebruikscomfort van zijn portofoons nog te verbeteren heeft Motorola een aantal accessoires op de markt gebracht. Denk hier bijvoorbeeld aan oortjes waarmee handsfree gecommuniceerd kan worden (soms als pack bij de portofoon aangeboden). Maar ook microfoons met ingebouwde speakers, meervoudige opladers of extra batterijen om de gebruiksduur meerdere uren te verlengen. Ons team helpt u met plezier bij het vinden van de juiste portofoon Motorola accessoires. Dus wilt u een Motorola portofoon kopen voor privé of professioneel gebruik? Wacht niet langer en vraag onze experts om hulp.

DIGITALE OF ANALOGE Motorola PORTOFOON kopen?

Sinds 2015 is het hele assortiment professionele UHF en VHF-radio’s van Motorola zowel analoog (zoals bij de oude generaties) als digitaal, dan worden ze MOTOTRBO genoemd. Dankzij deze nieuwe technologie bieden de radiozenders-ontvangers een geluidskwaliteit die klinkt alsof u het gesprek per telefoon voert. Dit is nog niet alles, deze technologie zorgt eveneens voor een langere batterijduur, de mogelijkheid om meerdere gesprekken tegelijk te voeren en om tekstberichten te verzenden. Het Motorola portofoon assortiment beschikt over bijna 30 modellen, van de eenvoudigste T60 of T80 tot de meer geavanceerde modellen zoals de Motorola DP1400 (vervanger van de GP380). Wilt u een Motorola portofoon kopen, dan zult u zeker blij zijn te weten dat alle modellen Motorola portofoons over mininaal 1 jaar fabrieksgarantie beschikken.

Uiteindelijk is het belangrijk te benadrukken dat Motorola wel de marktleider is, maar drie andere merken ook hoogwaardige producten aanbieden. Dit zijn de merken MidlandKenwood en Hytera. Deze assortimenten voldoen aan alle radiocommunicatie wensen van particulieren en professionals. Een Motorola portofoon kopen kan dus voor u de juiste keuze zijn maar kijk ook een naar onze andere merken portofoons.

Header