Headset met microfoon

Headset met microfoon

Een headset met microfoon is, afhankelijk van het model, ontworpen om te worden aangesloten op uw vaste telefoon, op uw mobiele telefoon of op uw computer via Bluetooth, jack, usb of usb-c. Een headset met microfoon is over het algemeen uitgerust met een ruisonderdrukkende microfoonarm en kan een of twee oortjes hebben, afhankelijk van uw behoeften. Elk model heeft specifieke kenmerken waardoor het zich precies aan uw behoeften kan aanpassen. Voor meer info kan u de volgende gids met be beschikbare aansluitingen raadplagen. Om de beste te kiezen, aarzel niet om ons telefonisch te raadplegen op 02 273 04 61  

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe kies je een Headset met microfoon?

Uitgevonden in 1961 door Plantronics, een Amerikaans bedrijf, zijn de headsets bedoeld voor zowel professionals als particulieren. Het assortiment is verdeeld in 2 delen: draadloos headsets voornamelijk bestemd voor bedrijven en bedrade headsets. Telefoonheadsets hebben allemaal een bijzonderheid die ze van elkaar onderscheidt: opties, design of comfort, vind de headset-telefoon die het beste bij je past!

Bedrade of draadloze headset met microfoon

Deze producten vormen het grootste deel van dit assortiment. Blackwire-headsets zijn bijvoorbeeld USB-producten die bedoeld zijn voor computeraansluiting. Ze zijn beschikbaar afhankelijk van het model, met 1 of 2 oorschelpen. Ze zijn uitgerust met een oproepacceptatieknop en volumeregeling op het snoer en zijn skype-gecertificeerd. Dit type headset telefoon is perfect voor intensief gebruik met behoud van een hoog comfort.

De reeksen EncorePro Plantronics of Biz Jabra telefoonheadsets zijn bedoeld voor gebruik op vaste telefoons. Dankzij hun QD-aansluiting (snel loskoppelen) op het snoer, kunt u een breed scala aan connectoren aanpassen, variërend van de klassieke rj9-telefoonaansluiting tot de RJ45-aansluiting via de 2,5 of 3,5-aansluitingen. Het Encore-assortiment van Plantronics, dat zich aanpast aan elk type telefoontoestel, is vooral populair bij callcenters en zelfstandigen die veel telefoneren. De headset telefoon QD is perfect voor mensen die verschillende sets moeten gebruiken, handig om aan te sluiten en los te koppelen!

Waarom een headset met microfoon of koptelefoon met microfoon?

Ze bieden hun gebruikers optimaal gebruikscomfort. Eenmaal aangesloten op de vaste telefoon of dect of op een PC of op je gsm, laten ze je vrij bewegen binnen een straal van 30 meter rond je post maar bieden ze ook de mogelijkheid, dankzij EHS snoeren (elektronische hookswitch) om direct uw lijn te nemen met een simpele klik op de headset van uw headset telefoon draadloos of om het geluidsvolume van de headset aan te passen. Er zijn instapproducten voor incidenteel gebruik, zoals de Jabra pro 920 en multipoint-telefoonheadsets zoals de Jabra 9470 of de Plantronics SAVI, die voldoen aan de behoeften van meer veeleisende gebruikers.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een headset met microfoon?

Het gebruik van een headset met microfoon, PC of Unified Communications biedt onmiskenbaar comfort, vermijdt bepaalde rugpijn en zorgt voor echte mobiliteit. Verschillende serieuze onderzoeken hebben echter bewezen dat naast deze aspecten van comfort, jezelf uitrusten met een headset echte financiële voordelen oplevert voor bedrijven. Een bedrijf dat 3 van zijn werknemers uitrust met headsets die meer dan 2 uur per dag telefoneren, kan zijn jaarlijkse productiviteitswinst schatten op 1.850 euro voor een bekabelde headset en meer dan 2.500 euro voor draadloos headsets. Alle hier aanwezige merken zijn compatibel met alle grote merken kantoorwerkstations zoals Alcatel, Mitel en andere. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor alle informatie. 

Voor hybride telefoon / PC gebruik, kies in plaats daarvan voor ons assortiment Bluetooth headsets.

 

Header