Vaste professionele telefoon

Vaste professionele telefoon

Vaste telefonie

De telefoons in deze categorie zijn vaste telefonie, onderverdeeld in 3 types: IP SIP-telefoons (worden aangesloten op een internetrouter of een VoIP-centrale compatibel met SIP-toestellen, analoge telefoons (aansluiting op een klassieke lijn, een box of een analoog stopcontact aangesloten op een telefoonsystemen), digitale telefoons (of speciale telefoons, deze digitale toestellen kunnen uitsluitend worden aangesloten op een speciale digitale aansluiting van een centrale). De VoIP-technologie overheerst momenteel en is compatibel met de meeste oplossingen. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Redenen om te investeren in een zakelijke vaste telefoon

In het dagelijks leven is de vaste telefoon onmisbaar. Het stelt u in staat om een ​​link te onderhouden met uw medewerkers en met uw klanten. Maar de technologie heeft plaatsgemaakt voor veel functies die u meer comfort bij het gebruik ervan bieden. Het wordt daarom sterk aanbevolen dat u de bureautelefoon kiest op basis van uw behoeften en in relatie tot uw type lijn, d.w.z. analoog, IP of digitaal. Naast een efficiënt telefoonsysteem kunt u ook kiezen voor een professionele vaste telefoon met een state-of-the-art oplossing zoals de 3CX PBX. Hierdoor profiteert u van uniforme en onbeperkte communicatie. Of het nu on-premises of in de cloud is, het systeem is volledig betrouwbaar, flexibel en veilig. Het is een oplossing die is ontworpen voor zowel telewerken als teamwork.

De voordelen van de professionele draadloze vaste telefoon

Mobiliteit is dan vereist, waardoor u zich in uw pand kunt verplaatsen terwijl u bereikbaar bent. DECT-telefoons bieden een bereik van maximaal 300 m vanaf het basisstation. Toch zijn de meeste modellen verkrijgbaar met een vrij veld van 50 m, meer dan genoeg om je te isoleren. Ook vaste professionele telefoons hebben een uitstekende batterij en blijven bijzonder gemakkelijk in de omgang. Dit komt door een strak design en lichtheid. Vaste telefoons zijn bijzonder robuust om zich effectief aan te passen aan werkomgevingen die soms moeilijk zijn door stof of opspattend water. Ten slotte kunt u meerdere handsets samenvoegen om meer geavanceerde professionele functies in uw telefoonnetwerk te krijgen. Dit maakt het kopiëren van het telefoonboek tussen de verschillende aangesloten handsets, vrije communicatie tussen de handsets of het doorverbinden van oproepen mogelijk.

De voordelen van een bekabelde professionele vaste telefoon

Zeer gebruiksvriendelijk, u beschikt over een vaste telefoonlijn om uw communicatie naar eigen inzicht te beheren. Het is een traditioneel apparaat waarmee u uw dagen met veel comfort aan de telefoon kunt doorbrengen. Het is een oplossing die meer geschikt is voor kantoormedewerkers die niet op zoek zijn naar mobiliteit. Houd er rekening mee dat er verschillende modellen zijn die specifieker zijn voor uw werkterrein. Zo vind je telefoons met grote knoppen die handiger zijn in bepaalde omgevingen zoals ziekenhuizen. Telefoons uit één stuk blijven wijdverbreid met geheugentoetsen, handsfree-functies, een speciale headsettoets en de mogelijkheid om je microfoon te dempen.

Het juiste computernetwerk kiezen met uw professionele vaste telefoon

IP-telefonie is afhankelijk van de kracht van internet om uw stem om te zetten in een digitaal signaal. Als u deze technologie gebruikt, moet u een compatibele zakelijke vaste telefoon kiezen. Als u voor dit protocol kiest, verlaagt u ongetwijfeld uw telefoonrekening en wint u aan mobiliteit. Hoe meer uw bedrijf telecommunicatie nodig heeft, des te winstgevender is de investering omdat u gebruikmaakt van de technologie van morgen.

Header